';

NAŠ TIM

Zvonko Horvat – voditelj automehaničarske radionice

Ljubav prema mehanici razvio sam još kao mali dječak. Oduvijek sam znao što želim raditi kada odrastem, a to je da budem najbolji auto mehaničar na svijetu.
Uspješno sam završio srednju školu za zvanje automehaničara. Poslije srednje škole radio sam na teretnom programu u jednom srevisu 3 i pol godine. Čim sam stekao uvijete za polaganje majstorskog ispita, položio sam ga iz prve i time se ispunio moj dječački san.
Tokom 2013. godine, po završetku radnog odnosa u tadašnjoj tvrtki, odlučio sam u potpunosti ispuniti dječački san i otvario sam vlastiti mehaničarski obrt. Da zaokružim ponudu, kupio sam i vučnu službu, a 3 godine kasnije upustio sam se u izgradnju moderne mehaničarske radionice i u djelokrug svog obrta uveo nove djelatnosti.
Nedugo nakon otvaranja auto servisa doživio sam nesreću i ostao sam teški invalid, ali usprkos tome, nastavio sam s poslom i zaposlio još 3 nova djelatnika. Kako volim reći, a i oni isto, da sam ja njihov mozak, a oni moje ruke i noge.
Moja uloga u auto servisu je nabava i organizacija poslova, dok moji djelatnici odrađuju sav posao po mojim naputcima.

Kad trebate stručnu pomoć za vaše vozilo,
Auto servis Horvat je tu za Vas

Servisiranje vozila – trudimo se kao tim, po dolasku Vašeg vozila u našu radionicu, doznati od Vas što više toga o problemu koji imate s vozilom. Brza i točna detekcija problema nam uveliko olakšava daljnji tijek radnji koje ćemo poduzeti i daje nam veći radijus mogućnost za potpuni otklon kvara.

Montaža i balansiranje – kako je svaki dio na Vašem vozilu odgovoran za sigurnu i ugodnu vožnju, onda su možda gume najbitniji dio na njemu. Ipak one održavaju kontakt Vašeg vozila s podlogom i njihovo stanje bi uvijek trebalo biti optimalno. Kad Vam mijenjamo gume, obavezno ih balansiramo i provjeravamo stanje ventila. Posebno se trudimo dati Vam što više informacija o stanju Vaših guma ili preporučiti Vam zamjenu istih, ako su Vaše dotrajale.

Priprema za tehnički pregled – svi mi imamo taj jedan dan u godini, koji nam zadaje veliki problem ”Da li će proći?”. E zato je tu Auto servis Horvat da Vam što preciznije pregleda vozilo i ukaže na mogući problem te ga potom uspješno i otkloni.

Vučna služba – svi smo barem jednom u životu imali iskustvo da nam vozilo stane zbog nekog problema ili kvara i zato je tu naša Vučna služba Horvat da Vas i Vaše vozilo sigurno preveze do Vašeg odredišta.

Dijagnostika i otklanjanje kvarova – Ponekad Vam se upali na kontrolnoj tabli Vašeg vozila sigurnosna lampica, koju je ponekad potrebno samo „poništiti“, a ponekad nam to ukazuje na nekakav mehanički problem. Radi toga je jako bitan dijagnostički pregled i isto tako otklanjanje tog istog kvara.

Popravak guma – dogodilo se da ste taman kupili nove gume za Vaše vozilo i dogodi se nesreća da ste po putu „pokupili” čavao. Nema potrebe za kupnjom nove gume, kada se može spasiti Vaša „stara“ guma. I možete nastaviti sigurno se voziti s Vašim vozilom.

Dobava traženih dijelova – ponekad niste u mogućnosti kupiti novi dio, a Vaše vozilo ne može dalje bez tog dijela. Stoga nam se slobodno obratite i mi ćemo vam pomoći pronaći rabljeni ali ispravan (kao nov) dio, da Vaše vozilo može bez problema nastaviti voziti.

Servisiranje vozila
98%
Montaža i balansiranje
96%
Priprema za tehnički pregled
98%
Vučna služba
78%
Dijagnostika i otklanjanje kvarova
95%
Popravak guma
92%
Dobava traženih dijelova
95%

Naš tim

Naš tim iskusnih i školovanih tehničara uvijek Vam je spreman pomoći, bilo da se radi o popravku ili servisu, prijevozu i vulkanizaciji Vašeg osobnog ili kombi vozila. U našoj vrhunski opremljenoj radionici nema problema koji mi ne možemo otkloniti ili popraviti.

Image
Zvonko Horvat
Voditelj auto servisa
Image
Nenad Šegan
Glavni majstor
Image
Ivan Rakas
Mehaničar
Image
Daniel Mehesi
Mehaničar
Image
Branko Horvat
Vučna služba
Image
Naši čuvari
Posebna jedinica osiguranja čuva našu radionicu

Mi ne radimo razliku između starog ili novog, jeftinog ili skupog vozila, jer svako vozilo za nas je posebno sa svim svojim manama i prednostima te se prema svakome od njih odnosimo odgovorno i s poštovanjem. Nebitno je s kojim problemom dođete do nas, mi ćemo se maksimalno potruditi da taj problem riješimo na Vaše ukupno zadovoljstvo.

Molimo Vas da što točnije ispunite obrazac i pošaljite nam online zamolbu i svoj životopis

Povremeno zapošljavamo, stoga čim se oslobodi radno mjesto za kojeg ste kvalificirani, mi ćemo vas kontaktirati. Popunite obrazac prijave, priložite svoj životopis i prijavite se!
Molimo Vas da životopise i zamolbe ne šaljete u papirnom obliku, poštom.







    Priložite životopis



    CAPTCHA ImageChange Image



    Tvrtka Auto servis i vučna služba Horvat j.d.o.o. je korisnik potpora Zavoda za zapošljavanje osoba s invaliditetom