';

RABLJENI AUTO DIJELOVI

osobna i kombi vozila

Rabljeni auto dijelovi

Auto mehanika i vučna služba Horvat nudi vam veliki izbor povoljnih rabljenih rezervnih dijelova.
U našoj ponudi nalaze se dijelovi za sve vrste osobnih i kombi vozila.
Uz prodaju nudimo mogućnost i ugradnje u našoj moderno opremljnoj radionici.

Auto servis i vučna služba Horvat nudi veliki izbor povoljnih rabljenih rezervnih dijelova te se u našoj ponudi nalaze dijelovi za sve vrste osobnih i kombi vozila.
Uz prodaju nudimo i mogućnost ugradnje istih u našoj moderno opremljnoj radionici.
Auto servis Horvat prodaje i ugrađuje djelove svjetski poznatih i priznatih proizvođača rezervnih dijelova za sve vrste i tipove osobnih i lakih teretnih vozila. Paleta proizvoda odnosi se na mehaničke dijelove i sklopove, a prvenstveno na dijelove ovjesa i kočnica, zatim dijelove namijenjene redovitom održavanju vozila, ispušne sustave i sekundarne dijelove pogonske grupe.
Gotovo svi proizvođači koje zastupa tvrtka Auto servis Horvat prisutni su u prvoj ugradnji kod proizvođača automobila, što jamči vrhunsku kvalitetu i pouzdanost te dugotrajnost. Svi naši dobavljači koriste homologirane proizvode (gdje zakon to propisuje), svi posjeduju BER certifikat kojim se potvrđuje istovjetnost karakteristika određenog zamjenskog dijela prema originalnom dijelu, ISO certifikate itd.
Paleta ponuđenih proizvoda u asortimanu tvrtke Auto servis Horvat ne pokriva samo najpopularnije marke i tipove vozila, već se na našem skladištu mogu naći i dijelovi za stara vozila (oldtimere), rijetka i ekskluzivna vozila te posebna linije proizvoda, namijenjena isključivo Japanskim i Korejskim vozilima.
Sve u svemu, naš auto servis Vam nudi sve potrebno za kvalitetno održavanje Vašeg osobnog ili kombi vozila.

Image icon
Nabava polovnih auto dijelova za osobna vozila
Auto servis Horvat nudi veliki izbor povoljnih rabljenih rezervnih dijelova za osobna vozila s mogućnosti ugradnje.
Image icon
Nabava polovnih auto dijelova za kombi vozila
Auto servis Horvat nudi veliki izbor povoljnih rabljenih rezervnih dijelova za kombi vozila s mogućnosti ugradnje.
Image

Besplatno poništenje grešaka s dijagnostikom

Auto servis
Image

25 % popusta dobivate na prijevoz do našeg servisa

Vučna služba
Image

Besplatna zamjena seta guma na felgama

Vulkanizerstvo
Image

30 % popusta na ugradnju rabljenih auto dijelova

Rabljeni auto dijelovi

NARUČITE ONLINE NAŠE USLUGE NARUDŽBE RABLJENIH AUTO DIJELOVA

Uštedite vrijeme i novac te koristite digitalne kanale komunikacije da bi naručili naše usluge narudžbe rabljenih auto dijelova.
Molimo Vas da što točnije ispunite naš online upitnik kako bi što brže pronašli rabljeni dio koji Vam je neophodan. U okvir Traženi rabljeni dijelovi: navedite nazive rabljenih auto dijelova koji su Vam potrebni.
A ako nam želite nešto naglasiti ili precizirati neku informaciju vezanu za Vaše vozilo ili za tražene rabljene dijelove, sve potrebno napišite u okvir Poruka: i mi ćemo Vam se ubrzo povratno javiti i odgovoriti na Vaš zahtjev.


    BenzinDizel

    dane
    CAPTCHA ImageChange Image    Tvrtka Auto servis i vučna služba Horvat j.d.o.o. je korisnik potpora Zavoda za zapošljavanje osoba s invaliditetom