';

AUTO SERVIS HORVAT

osobna i kombi vozila

Auto servis Horvat

Bilo da Vam treba redoviti servis, pregled osobnog ili kombi vozila prije tehničkog pregleda ili pak brzi servis, ASVS Horvat Vam nudi profesionalnu i brzu uslugu.
Naši tim stručnjaka na području automehanike, autodijagnostike, autoelektronike ili bilo da je riječ o zamjeni ulja, filtera, popravku kočnica, spojke, izmjeni svjetala, hladnjaka i auspuha ili da je pak riječ o generalnom uređenju motora ili mjenjača, garantiramo Vam brzo, efikasno i povoljno rješenje Vašeg problema.
Naša glavna zamisao je kvalitetna servisna usluga po prihvatljivim cijenama. Naša glavna briga je kvalitetno se pobrinuti za Vaše vozilo u svim segmentima servisnog održavanja, bilo osobnog ili kombi vozila, sukladno standardima i preporukama proizvođača tog istog vozila.
Sve naše usluge auto servisa i popravka vozila su određene licenciranim programima i alatima koji se koriste za svaki model vozila.
Svi zamjenski dijelovi ugrađeni u Vaše vozilo odgovaraju kvalitetom originalnim dijelovima, jer ih proizvođači proizvode prema originalnim tehničkim specifikacijama proizvođača vozila, te su samim time sigurni za ugradnju i korištenje.

Image icon
Izmjena svih filtra i tekućina
Nudimo izmjenu ulja i filtera ulja, filtera goriva, filtera zraka te mikro filtera i svih tekućina u osobnim i kombi vozilima.
Image icon
Izmjena kočionih obloga
Nudimo izmijenu kočionih obloga, kočionih diskova i kočione tekućine za sva osobna i kombi vozila te također nudimo i provjerukompletnog kočionog sustava.
Image icon
Generalno uređenje motora
Obavljamo generalni popravak i uređenje motora na svim osobnim i kombi vozilima.
Naš tim školovanih i iskusnuih tehničara pobrinut će se za brzo i efikasno uređenje istih.
Image icon
Izmjena ispušnih sustava
Nudimo provjeru, popravak i po potrebi zamijenu dijelova Vašeg ispušnog sustava uz naznaku na kontrolu količine ispušnih plinova.
Image icon
Auto dijagnostika
Auto servis Horvat nudi potpunu uslugu dijagnostike Vašeg vozila, bilo da se radi o motoru, sustavu protiv proklizavanja, sustava zračnih jastuka ili kočionom sustavu.
Image icon
Izmjena akumulatora
Vršimo uslugu testiranja Vašeg akumulatora, provjeru sustava punjenja akumulatore i po potrebi izmjenu istog u našoj radionici ili na terenu.
Image icon
Izmjena amortizera
Nudimo usluge provjere i zamjene amortizera na Vašem osobnom ili kombi vozilu te također nudimo i uslugu testiranja Vaših amortizera u našoj moderno opremljenoj radionici.
Image icon
Izmjena dijelova ovjesa
Nudimo uslugu testiranja svih komponenti ovjesa na Vašem osobnom ili kombi vozilu. Uz uslugu testiranja nudimo i uslugu izmjene ili popravka dijelova ovijesa.
Image icon
Izmjena remenja i svjećica
Vršimo uslugu provere i izmjene remenja svih agregata u Vašem osobnom ili kombi vozilu te također nudimo i uslugu zamjene svijećica kod benzinskih motora, kao i zamjene grijača u dizel motorima.
Image icon
Popravak kvačila
Nudimo usluge testiranja i defektaže svih dijelova kvačila na Vašem osobnom ili kombi vozilu. Naš tim školovanih tehničara pobrinut će se da vaše kvačilo radi isto kao i prvog dana.
Image icon
Veliki servis (zamjena zupčastog remena)
Autoservis Horvat nudi kompletnu uslugu servisiranja Vašeg osobnog i kombi vozila. Kada dođe vrijeme za veliki servis, naš tim tehničara pobrinut će se za izmjenu Vašeg zupčastog remena i svih vodilica, klizača i pumpe vode.
Image icon
Priprema vozila za tehnički pregled
Kada dođe vrijeme za tehnički pregled Vašeg vozila, naš autoservis nudi kompletnu i temeljitu provjeru Vašeg osobnog i kombi vozila. A da Vam tehnički pregled prođe bez ikakvih problema, za to će se pobrinut naši tehničari.
Image icon
Tokarenje diskova
Ukoliko su Vaše kočione obloge dotrajale, ali su Vaši diskovi još uvijek u dobrom stanju, naš tim tehničara uz pomoć naših modernih strojeva za tokarenje i obradu diskova, može Vaše stare diskove obnoviti da budu kao novi.
Image

Besplatno poništenje grešaka s dijagnostikom

Auto servis
Image

25 % popusta dobivate na prijevoz do našeg servisa

Vučna služba
Image

Besplatna zamjena seta guma na felgama

Vulkanizerstvo
Image

30 % popusta na ugradnju rabljenih auto dijelova

Rabljeni auto dijelovi

NARUČITE ONLINE NAŠE USLUGE AUTO SERVISA

Uštedite vrijeme i novac te koristite digitalne kanale komunikacije da bi naručili naše usluge auto servisa.

Molimo Vas da što točnije ispunite naš online upitnik i označite koje sve naše usluge želite. Ako slučajno Vaša tražena uslugu nije na našem popisu, molimo Vas da ju napišete u okvir Ostalo:.
A ako nam želite nešto naglasiti ili precizirati datum i vrijeme kada želite da za Vas napravimo tražene usluge, sve potrebno napišite u okvir Poruka: i mi ćemo Vam se ubrzo povratno javiti i odgovoriti na Vaš zahtjev.


  BenzinDizel

  dane

  Odaberite usluge (moguće je odabrati više opcija)*:


  Izmjena svih filtra i tekućinaIzmjena kočionih oblogaGeneralno uređenje motoraIzmjena ispušnih sustavaAuto dijagnostikaIzmjena akumulatoraIzmjena amortizeraIzmjena dijelova ovjesaIzmjena remenja i svjećicaPopravak kvačilaVeliki servis (zamjena zupčastog remena)Priprema vozila za tehnički pregledTokarenje diskova
  CAPTCHA ImageChange Image  Tvrtka Auto servis i vučna služba Horvat j.d.o.o. je korisnik potpora Zavoda za zapošljavanje osoba s invaliditetom